Idéverkstad  

Visitkort

Erbjudande - Spara 599 kr!

Beställer du visitkort denna vecka bjuder vi dig på originalarbete. Vi tar fram en passande och unik design på ditt visitkort och bjuder på kostnaden. Tycker du att vi har bättre priser än din leverantör men har redan ett snyggt kort? Skicka ditt visitkort till oss så designar vi samma kort åt dig!

Beställ visitkort här

Visitkort är en produkt som hjälper dina kunder minnas dig och jobbar för att skaffa nya kunder till ditt företag. Det är väldigt viktigt att dina visitkort ser bra ut och inte känns billiga. Våra visitkort känns bra i handen, håller hög kvalité och det bästa av allt, våra priser är mycket lägre än konkurrenternas. Byter du din leverantör till oss så ger vi dig alltid bättre pris än det du hade tidigare, vänta inte beställ dina visitkort genom oss!

I våra priser ingår tryck på bägge sidor av visitkortet i full färg (Inga begränsingar), vi trycker på 230 grams papper och laminerar kortet efteråt. Vill du så avrundar vi kanterna på dina kort med 4 eller 6 grader. Även avrundningen ingår i priset och ger ett utseende och känsla som liknar spelkort.

Leveranstid är ca 1 vecka, men maximalt 2 veckor beroende på hur mycket jobb som ligger i kön.

Material: Du kan välja att hämta en mall här och designa ditt kort själv. Till det behöver du ha grundläggande kunskaper i Photoshop. Skicka sedan in mallen till info@sweg.se med faktura information om ditt föreatg och hur många exemplar du vill ha tryckt. Vill du så kan vi hjälpa dig att ta fram ett kort åt dig enligt er företagsprofil, vi tar ut en avgift på 599 kr för det arbetet första gången du beställer, du slipper den kostnaden vid återbeställning.

Frakt: Oavsett hur många visitkort du beställer kostar frakten endast 95 kr. Bor du i Göteborg och vill hämta dina kort själv, eller om vi har möjlighet att köra ut dina visitkort, slipper du frakten.

Våra priser
Klicka här för aktuella priser

Alla priser på denna sida är exkl. 25% moms

Beställ visitkort här