Idéverkstad  

Vad vi gör

Swe Grossen startades i slutet av 2002 i Skövde. Sedan starten koncentrerade vi oss på att hjälpa företag med idéer och trycksaker. Vi driver även ett antal webbplatser för både privatpersoner och företag. Ett urval av dessa hittar ni i vår portfölj.

Vi hjälper företag med grafisk design, reklamartiklar, visitkort och övriga trycksaker, fotografering och idéer. Med hjälp av våra webbplatser kommer många företag i kontakt med nya kunder dagligen. Vad kan vi göra för ditt företag?

Trycksaker - Behöver du skaffa trycksaker med ditt företags tryck som visitkort, fakturapapper, klistermärken eller annat? Vi hjälper dig med allt från att ta fram det grafiska till att leverera den färdiga produkten till låga priser. Vi är bäst på visitkort, här håller vi väldigt låga priser samt levererar snabbt. Våra visitkort håller högre kvalité än det du är van vid samtidigt som du sparar pengar!

Reklamartiklar - Vi hjälper dig att ta fram produkter med ditt företags logo/tryck på. Vi har en uppsjö av produkter att erbjuda, se alla på ereklam.se och kontakta oss för priser.

Webbdesign - Vi hjälper dig att ta fram en passande hemsida för din verksamhet. Här arbetar vi med endast grafik med texter eller automatiserad hemsida i PHP/ASP med databasdesign. Kostnaden för en hemsida beror på hur mycket arbete som behöver göras. Vårt timpris för arbete med hemsidor och webbdesign ligger på 599 kr (+moms).

Hyr in webbmaster - Du kan hyra oss som webbmaster för ditt företags hemsida. Vi hjälper då med underhållning av hemsidan, enklare ändringar samt ser till att er webbsida syns. Ni abbonerar på tjänsten och betalar endast för tiden vi arbetar med era projekt. För löpande jobb tar vi betalt per timma om 599 kr (+moms).

Grafik - Behöver du hjälp med att ta fram en ny logotyp, banners eller andra grafiska produkter till trycksaker så kan vi hjälpa dig med det. Även här debiterar vi 599 kr (+moms) per timma

Fotografering - Behöver du hjälp med att fotografera din personal, produkter, arbetsplatsen eller något annat? Vi kan hjälpa er att både fotografera och sedan efterbehandla bilderna så att det passar er verksamhet i övrigt. Vi utför fotouppdrag både i studion och ute hos kunden.

Profilering - Vi kan hjälpa ditt företag att synas. Behöver du annonsera på internet eller ta fram passande reklamartiklar/trycksaker? Kontakta oss!

Vi är unga och idérika personer som tar alla nya uppgifter på stort alvar. Idag finns vi i centrala Göteborg, men arbetar över hela landet.